O nama

person-happy-traveler

Hajde da zajedno pravimo uspomene!!!

 

Udruženje Putolovac je registrovano dobrovoljno udruženje putnika  osnovano u decembru 2020.godine u Beogradu sa ciljem da za sve naše članove kreiramo jedinstvena, uzbudljiva i nezaboravna putovanja po Srbiji i regionu. Na svim našim  putovanjima imaćete podršku, pažnju i profesionalnu  pomoć našeg malog tima koji će sa vama podeliti sva svoja znanja i iskustva kao i beskrajnu ljubav prema istoriji, kulturi, umetnosti i prirodnim lepotama sveta oko nas.

Želimo da vas povedemo putevima kojima se retko ide u neke neistražene i manje poznate predele i upoznamo vas sa  njihovim istorijskim i kulturnim nasleđem, ljudima  i prirodom na sasvim novi način. Želimo da vas podstaknemo na akciju, na razvoj kreativnog i stvaralačkog u vama i da vas podsetimo “da budete putnik a ne turista! Probajte nove stvari, upoznajte nove ljude i gledajte iza onoga što je ispred vas jer su to ključevi za razumevanje sveta u kome živimo”.

Naš moto je nasmejan putnik, a naš cilj je da vam pokažemo da putovanja nisu samo pređeni kilometri već jedan od najlepših načina da se uči i voli, raste i menja, da se jača, uvećava i širi tako da čitav svet postaje sve manji i sve bliži srcu, toliko da se može zagrliti.

I zato, dođite da ispričamo stare i doživimo nove priče!Logo Putolovac iz strelice